Peruskurssi

Seuraava peruskurssi alkaa 1.3.2016

Tervetuloa Hoi Jeon Moo Soolin peruskurssille tiistaina 1.3.2016. Olit sitten täysin uusi kaveri tai entinen harrastaja, olet erittäin tervetullut hikoilemaan ja haastamaan itseäsi kanssamme. Voit kokeilla lajia maksutta kahden viikon ajan.


Aika: 1.3. klo 18:00
Hinta: 85€
Kesto: n. 3 kuukautta

Treenit:
Tiistaisin 18:00 - 19:30
Torstaisin 19:15 - 20:45


ILMOITTAUDU

Kevään 2014 videokooste

Tiedoksi myös!

Mitään peruskuntovaatimuksia lajin aloittajalle ei ole, vaan harjoittelijan kunto kehittyy harjoittelun myötä tehokkaasti ja monipuolisesti. Kirkkonummen seurassa on käytössä Suomen Hoi Jeon Moo Sool-liiton suunnittelema kunto-ohjelma, josta harjoittelijan on helppo seurata oman kuntonsa kehittymistä.


Mitä alkeiskurssilla harjoitellaan:

Kurssi keskittyy lajin perusasioiden ja -tekniikoiden harjoitteluun. Opittujen tekniikoiden soveltava harjoittelu alkaa vasta alkeiskurssin jälkeen.


Ikäraja:

Harjoittelijan tulee olla 15 vuotta täyttävä. Yläikärajaa ei ole.


Vaatetus:

Aluksi riittävät verkkarit ja T-paita. Judo-, karate- tai vastaava puku käy myös mainiosti. Kenkiä treeneissä ei käytetä, mutta pehmeät harjoitustossut on sallittu. Kellot ja korut pitää muistaa riisua ennen harjoituksia.


Kurssin kesto:

Alkeiskurssi kestää noin 3 kuukautta päättyen graduointiin eli vyökokeeseen.


Kuinka usein treenejä pidetään:

Alkeiskurssin aikana harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Graduoinnin jälkeen harjoituskertoja tulee lisää.


Kurssin hinta:

Alkeiskurssimaksu on 85 euroa. Alkeiskurssin hintaan sisältyy alkeiskurssin päättävä vyökoe, harjoituspassi sekä keltainen vyö.